Upnex hesabını sil
Uygulamadan (en hızlısı)
- Upnex'i aç ve Ayarlar'a git (ana sayfada profil resmine dokun).
- Hesap bilgileri → Hesabı sil'e dokun.
- SİL yazıp onayla.
Hesabın hemen silinir.
Uygulama olmadan
Upnex hesabındaki e-posta adresinden SUPPORT_EMAIL adresine "Hesabımı sil" konulu bir e-posta gönder. Güvenliğin için yalnızca hesaptaki adresten gelen talepleri işleme alırız. Hesabını en geç 30 gün içinde (genellikle çok daha önce) siler ve e-postayla bildiririz.
Neler silinir
- Hesabın: e-posta adresin, Google ile giriş yaptıysan adın ve giriş bilgilerin
- Alarmların, hatırlatma ayarların ve bildirim tercihlerin
- Telefonlarının bildirim anahtarları ve sana gönderilen hatırlatmaların kaydı
Neler, ne kadar süre saklanır
- Şifreli yedekler: verilerin, yedekler yenilendikçe 30 gün içinde silinir. Yedekler, çevrim dışı saklanan anahtarımız olmadan okunamaz.
- Satın alma kayıtları: Google Play kendi satın alma kayıtlarını kendi politikalarına göre saklar. Upnex hesabını silmek Pro aboneliğini iptal etmez; önce Google Play'den iptal et.
Soruların için: SUPPORT_EMAIL